​Tilmelding til modtagelse af påmindelse om tidsfrister for Betalingsservice og BS Web

​Få mail, der minder dig om tidsfrister til Betalingsservice og BS Web

​Tilmeld dig servicen at få påmindelse om tidsfrister til Betalingsservice og BS Web.

Når du tilmelder dig påmindelsesmail, giver du samtykke til, at Mastercard Payment Services Denmark A/S behandler dine personoplysninger til dette formål og til markedsføringsmæssige formål.

Du accepterer samtidig at modtage påmindelsesmail pr. e-mail med informationer om produkter, som kan indeholde oplysninger om samarbejdspartnere, der understøtter Mastercard og Mastercards produkter på anden vis.

Vi sender påmindelsen ca. 1 uge før tidsfrist for indlevering / indtastning af data. Tilmelding til påmindelser om tidsfrister, fritager dig ikke for at overholde fristerne, hvis en mail ikke skulle nå frem.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til modtagelse af påmindelsesmail ved afmelding i link nederst i påmindelsesmailen.

 

Vil du vide mere om, hvordan Mastercard Payment Services Denmark A/S passer på dine personoplysninger, kan du læse mere her.


Tilmeldingsformularen virker ikke for Internet Explorer, men er tilgængelig i Chrome, Edge eller Safari. Så kopier URL´en til en af disse browsere, og tilmeld dig Påmindelsesmail.
{
  "error": null,
  "ribbons": [
    {
      "id": "ctl00_PlaceHolderMain_RibbonPanel0_wrapper",
      "color": null,
      "image": "/SiteCollectionImages/Header/offset_256531_cropped.jpg",
      "overlay_alpha": null
    }
  ]
}