​Ansøg om at blive partner

Som partner indenfor Betalingsservice, Leverandørservice eller Overførselsservice, tilbyder din virksomhed en eller flere af de udbredte services til regningsbetaling.

Til tech-virksomheder, der ønsker at tilbyde erhvervskunder integration til Betalingsservice, Leverandørservice eller Overførselsservice.

​Styrk din forretning gennem partnerskab

 

Vi ønsker at styrke vores partneres position og forretning gennem samarbejde om Betalingsservice løsninger og features, der skaber øget værdi for kunderne – dvs. såvel for virksomhederne som for den enkelte slutbruger. Dette sker kun via relevante og attraktive betalingsløsninger, som udarbejdes i tæt dialog med kompetente og engagerede partnere.

Vores omfattende viden om, og udbredelse på, det nordiske marked for betalingsløsninger danner allerede grundlaget for en solid og gennemtestet forretning. Og den erfaring bringer vi ind i vores Partnersamarbejder.

 

 

 

 

Som partner er du fokuseret på at hjælpe virksomheder med at integrere, implementere eller benytte vores betalingsløsninger.

Din primære indgang til Betalingsservice er via dette Partnersite med adgang til teknisk information om, hvordan du integrerer vores betalingsløsninger i din egen løsning. Herudover finder du forskellige former for information og inspiration relateret til betalingsløsninger.

Du får også mulighed for at deltage på partnerdage og workshops, hvor du hører nyt om vores løsninger og bliver opdateret om dine muligheder som partner.

 

​Partnertyper

Hvilken type partner er du?

  • Integrationspartnere (system leverandører): Leverer helhedsløsninger, der sikrer at virksomheder, uden egen implementering, kan benytte vores betalingsløsninger.
  • Dataleverandører: Leverer data mellem kreditor og Betalingsservice (leverandørservice, informationsservice, Overførselsservice. Dette kan være kreditor selv, ERP leverandøren eller en tredje part.)
  • ERP partnere: Implementerer vores betalingsløsninger og/eller er leverandør af softwareløsninger, der muliggør integration af disse.

 

     
  • PSP partnere: Tilbyder vores betalingsløsninger som en integreret del af deres softwareløsninger der benyttes til at til acceptere, processere og administrere sikre betalinger.
  • Rådgivningspartnere: Rådgiver virksomheder om muligheder ifm digitale betalingsløsninger.
  • Platform Partners (e-Com and other): Udvikler platforme, der tilbyder slutbrugere adgang til at betale for køb (via et PSP modul) og/eller overblik over betalingsmuligheder.
     

Ansøg om at blive partner

Udbyg din løsning med markedets mest udbredte betalingsløsning, der understøtter kundernes krav om sikre og driftsstabile løsninger inden for betaling og digitalisering. Vi hjælper vores partnere med markedsføring, uddannelse og teknisk støtte til at implementere vores produkter på en enkel og smidig måde. Sammen kan vi supplere hinandens styrker og skabe optimal merværdi for alle parter.

 

Sådan kommer du i gang

 

Partner outside Denmark

Are you a foreign partner, there is another procedure to be followed in order to conduct an application for partnership.  

As a foreign partner, the connection must be SFTP. Contact it-servicedesk@mastercardpaymentservices.com to establish SFTP solution.

 

​Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til Betalingsservice,
Leverandørservice eller Overførselsservice

Ring til Partner Support 80 81 06 66

mandag - fredag kl 9:00 - 16:00

{
  "error": null,
  "ribbons": [
    {
      "id": "ctl00_PlaceHolderMain_RibbonPanel0_wrapper",
      "color": null,
      "image": "/SiteCollectionImages/Header/offset_272383_cropped.jpg",
      "overlay_alpha": null
    },
    {
      "id": "ctl00_PlaceHolderMain_RibbonPanel1_wrapper",
      "color": "#FFFFFF",
      "image": null,
      "overlay_alpha": null
    },
    {
      "id": "ctl00_PlaceHolderMain_RibbonPanel12_wrapper",
      "color": "#578",
      "image": null,
      "overlay_alpha": null
    },
    {
      "id": "ctl00_PlaceHolderMain_RibbonPanel3_wrapper",
      "color": "#F6F2EF",
      "image": null,
      "overlay_alpha": null
    },
    {
      "id": "ctl00_PlaceHolderMain_RibbonPanel4_wrapper",
      "color": "#FFFFFF",
      "image": null,
      "overlay_alpha": null
    }
  ]
}